Loading...
spraakwater

Wat zeggen onze cliënten?

Professionele behandeling en waardevolle adviezen gekregen

(Anoniem)

 

"Ze komt kundig en begripvol over. Daardoor heb je het gevoel serieus genomen te worden."

(sanne 15 jaar)

 

"Ik vind het fijn dat ze het bij Spraakwater goed uitleggen en naar je luisteren. Ze zijn aardig tegen je. Als je een test moet doen dan maken ze die leuk."

(dochter, 10 jaar)

 

"Onze vierjarige zoon vindt het elke week één groot feest om naar Eva van Spraakwater logopedie te gaan! Eva weet een super positieve, vrolijke en vertrouwde sfeer te creëren, waarin hij vol enthousiasme oefent en nieuwe dingen uit durft te proberen in zijn articulatie. Hierbij gebruikt ze een onuitputtelijke reeks aan leuke spelvormen om de oefeningen in te verwerken, zodat het altijd uitdagend en afwisselend blijft, ook voor het oefenen thuis. Eva is altijd vol aandacht en geeft zowel aan onze zoon als aan ons als ouders hele fijne, bruikbare tips. We hebben het logopedietraject inmiddels bijna afgesloten, en vinden het geweldig om te zien wat voor enorme stappen onze zoon heeft gezet in zijn spraak. Alle doelen die we van te voren hadden besproken zijn inmiddels glansrijk behaald, en het is heel erg fijn om bij je kind te zien dat hij in een hele veilige omgeving op een speelse manier hieraan heeft kunnen werken, en dat hij met veel vertrouwen en uitstekend verstaanbaar de logopedie bij Eva afsluit."

(moeder)

 

"Wij zijn zeer tevreden over de logopedie van Spraakwater, zeer gemotiveerde mensen."
(Mevr G Meijer, ouder van een gehandicapte zoon)

 

"Door Spraakwater hebben twee dochters een grote stap vooruit gemaakt bij begrijpend lezen. Het kind wordt betrokken bij de les en er wordt goed naar het unieke kind gekeken en geluisterd."

(moeder)

 

"Onze zoon Maarten, is tot onze volle tevredenheid in behandeling bij logopedie-praktijk Spraakwater (Rebecca Ferwerda). Onze zoon heeft heel veel baat bij hoe zij hem de dingen leert. Zij is heel rustig en geduldig. Als er vervangen moet worden - in bijvoorbeeld vakantieperiode - worden de zaken zeer goed en professioneel overgenomen door de desbetreffende logopediste. Je kunt dan merken dat de vervangster het dossier goed heeft doorgenomen om onze zoon te leren kennen en hem op dezelfde wijze de te behandelen zoals onze vaste logopediste dat doet.

(Gerard en Sylvia)